Här signerar Haaland Unitedtröja

Spekulationerna om ett klubbyte i januarifönstret för supertalangen verkar aldrig ta slut. Erling Braut Haaland, 19, kopplas samman med klubbar som Borussia Dortmund, RB Leipzig och inte minst Manchester United.

På fredagskvällen uppgav norska VG att United-tränaren Ole Gunnar Solskjaer, tidigare på dagen, ska ha rest till Salzburg för att träffa Erling Braut Haalands pappa, Alf-Inge.

Som om inte det var nog har nu ett foto läckt ut i sociala medier där 19-åringen signerar en Manchester United-tröja. Och det lär knappast sänka United-supportrarnas förhoppningar om en eventuell flytt till klubben.

Men det behöver å andra sidan inte betyda någonting. Samtidigt som United-tröjan florerar på nätet lägger norrmannen själv ut bilder på Instagram där han också signerar matchtröjor till klubbar som Leeds, Napoli och en drös andra lag.

Tröjorna till trots hävdar Mirror att höstens stora stjärnskott själv har uttryckt sin önskan att få gå till den engelska storklubben. Något han, enligt uppgifter, ska ha sagt personligen till Ole Gunnar Solskjaer.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier