Real Madrid vill ha 17-åring

Real Madrid ska enligt L’Equipe ha ökat sitt intresse för supertalangen Eduardo Camavinga. Den defensiva mittfältaren från Frankrike, bara 17 år, har gjort 21 matcher för Rennes denna säsong och värderas av klubben till över en miljard kronor.

Rennes vill alltså i ett utgångsläge ha ungefär 50 miljoner kronor för varje match Camavinga har gjort för klubbens A-lag. Lägg då till att klubbar som Barcelona, Tottenham, Arsenal och Manchester City också sägs vara intresserade. Skulle det bli ett budkrig mellan dessa klubbar, som inte är kända för att hålla igen, kan prissumman öka med några miljoner.

Eduardo Camavinga är noterad för ett mål och en assist i ligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier