Bekräftar: PL-intresse för Kulusevski

Det har ryktats om intresse från framförallt Inter men även klubbar som Napoli och Manchester United för Dejan Kulusevski. Nu bekräftar svenskens agent Stefano Sem att 19-åringen (just nu utlånad till Parma) kan lämna Atalanta i januari.

– Han följs av flera klubbar i Premier League och kunde ha gått redan i somras men vi bestämde oss för att ta den här vägen via Parma istället eftersom du måste välja rätt väg för att komma till de riktigt stora klubbarna, säger Sem till Radio Punto Nuovo i en intervju som återges av flera italienska sajter.

Agenten öppnar nu för en flytt i januari men säger samtidigt att erbjudandet måste vara extremt attraktivt för att Kulusevski ska bryta utlåningen till Parma.

– Det måste vara för hans livs chans, inte ekonomiskt utan ur en sportslig synvinkel. Han spelar väldigt bra just nu och när han går in på ett spår så vill han slutföra det. Parma gör  också mer än vi hade förväntat oss innan säsongen, säger Sem och fortsätter:

– Hans dröm är att spela i ett storlag, men det är allas dröm. Han vill ha ett stort steg, men som samtidigt är lämpligt och välplanerat. Jag kallar Dejan för en soldat på uppdrag. Han kämpar, gnäller aldrig och har en hunger att nå hela vägen kombinerat med en talang och fysik som gör att han har en fantastisk framtid.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier