I Väntan På Godot(a besked från Zlatan)

Tycker ni att det är en lång väntan till jul? Då ska ni checka in på Milanello, hälla upp en glöggspetsad espresso och slå er ner vid Paolo Maldinis skrivbord.

Om ni mot förmodan överlever den konservative italienarens raseri över att ni spetsat hans espresso med glögg kan ni sedan räkna antalet dagar kvar till jul med antalet nya rynkor i Maldinis ansikte. Dessa ett resultat av den frustration Milan-ledaren måste känna när Zlatan Ibrahimovic fortfarande inte kan leverera ett svar.

Gazzetta dello Sport är så lessa på situationen att de mer eller mindre repriserat tidigare artiklar i onsdagens tidning. Beskedet: Milan väntar med en allt mer sårad optimism på besked om framtiden från Zlatan som fortfarande är kvar i Los Angeles.

Maldini ska enligt Gazzetta i alla fall fördriva sin tid med att försöka sälja Ricardo Rodriguez, Franck Kessie eller Suso för att få loss kapital till en värvning av Barcelonas 19-årige försvarare Jean-Clair Todibo.

Fransmannen ska själv ha gett sitt godkännande till affären.

(Bloggen ber om ursäkt för den forcerade rubriken)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier