”Kaos i Arsenal – halva truppen vill lämna”

Halva truppen vill lämna Arsenal. Det påstår Independent som skriver att det är en av anledningarna till att klubbledningen skyndat på processen med att hitta en ny permanent tränare.

Tillfällige tränaren Fredrik Ljungberg påstås själv ha slagit larm om läget, där spelarna helt enkelt inte bryr sig längre, för ledningen.Bland spelarna som uppges vilja lämna London finns Alexandre Lacazette, Granit Xhaka och Pierre-Emerick Aubameyang.

30-årige Aubameyang påstås vilja flytta till en klubb som utmanar om de största titlarna och med ett avtal som löper ut 2021 kan det tvinga Arsenal till en försäljning i sommar. Independent påpekar samtidigt att situationen också kan skapa möjligheter för klubben som är i behov av att reformera sin spelartrupp.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier