Leonardos önskan – En Paqueta under granen

Lucas Paqueta, 22, har inte direkt rosat marknaden i Milan under hösten (vilket i och för sig inte Milan som lag har gjort heller, för att uttrycka det ytterst milt i efterdyningarna av en 0–5-förlust mot Atalanta).

I alla fall.

Nu ska Paris Saint-Germain trots detta vara intresserade av att värva brasilianaren. Det ska vara den förre Milantränare, och nuvarande PSG-sportchefen, Leonardo som vill locka över den talangfulle brassen från Italien enligt Sky Sports-journalisten Fabrizio Romano (vars trovärdighet i dessa sammanhang får anses vara hög).

Det hade dock sannolikt inte blivit något billigt julpaket (pun intended, dessvärre) att köpa in, med tanke på att Milan betalade i runda slängar 400 miljoner kronor när de värvade Paqueta från Flamengo för knappt ett år sedan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier