Juventus med i Haaland-jakten

20 klubbar uppges jaga Erling Braut Haaland.

Nu bekräftar RB Salzburgs vd Oliver Mintzlaff att Juventus är en av dem.

– Han lyssnar på anbuden och är förstås öppen för en flytt. Han vill byta klubb senast i sommar, men det är inte helt enkelt. Manchester United, Juventus och Borussia Dortmund och ett par andra klubbar är alla intresserade, säger Mintzlaff enligt italienska medier.

Så sent som för en vecka sedan sade sig Ole Gunnar Solskjaer ha fått veta att 19-åringen bestämt sig.

– Han vet vad han vill göra och han vet vad han ska göra, sa Solskjaer då, och antydde att det inte lär bli en flytt till United.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier