Hinten som får Norrköpingfansen att hoppas?

Nu blir det spekulativt här (utan några som helst belägg) så håll till godo.

När IFK Norrköping i dag publicerade sin 24:e och sista, öppnade lucka på sin Twitterjulkalender så var det, föga förvånande, en lucka fylld med julhälsningar.

Samtidigt var valet av spelare som hälsade fansen en god jul intressanta.

Sead Haksabanovics framtid i Norrköping har varit under diskussion efter hans fina allsvenska höst och det faktum att han för tillfället enbart är på lån från West Ham. Och målvakten Isak Pettersson har även han ryktats kunna vara aktuell för en utlandsflytt i och med hans storspel mellan stolparna. Naturligtvis var det också de två spelarna som fick stå för klubbens officiella julaftonshälsning.

Det finns ju inte i närheten nog med benkött i detta för att fastslå att de stannar. Men det kan ju mycket väl vara en liten hint i alla fall (det är ju ändå julafton). Eller?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier