Vändningen: Mandzukic ångrar sig?

När vi ändå är inne på anfallare och Juventus.

Mario Mandzukic, 33, har behandlats lika kallt som en bortglömd bit tonfisk i en överfylld frys av Juventus under hösten. Och allt talade för Qatar och Al Duhail. Han var ju till och med på plats.

Nu kan det dock ha vänt.

Enligt Tuttomercatoweb (Inte hundraprocentigt vattentätt, men värt att greppa alla halmstrån man kan hitta i hopp om att fortfarande få se Mandzukic spela fotboll på den högsta nivån) så ska den förväntade affären kollapsat. Det är kroaten själv som ska ha ändrat sig i sista sekund, där Mandzukic och klubben bland annat inte ska ha kommit överens om lönen.

Tuttomercatoweb är dock smarta nog att även konstatera att ”ett slutgiltigt beslut ännu inte tagits”.

Det har sagts av undertecknad i bland annat #Sillypodden en hel sommar. Och nu sägs det igen. Agera Manchester United! Särskilt nu när det, åtminstone verkar, inte blir något med Erling Braut Haaland…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier