Så mycket vill Atalanta ha för svensken

Ska vi kolla läget med Dejan Kulusevski kanske?

Som ni säkert vet vid det här laget har den 19-årige svenskens framgångsrika höst dragit till sig intresse från alla möjliga håll och kanter.

Enligt Calciomercato har Atalanta, som äger den Parma-utlånade svensken, satt en prislapp på 40 miljoner euro, motsvarande drygt 415 miljoner kronor, på Kulusevski.

Enligt den italienska sajten har Inter, den klubb som mest kopplats samman med Kulusevski under hösten, presenterat ett 35 miljoner euro (365 miljoner kronor) stort bud (inräknat bonusar och klausuler). Manchester United ska ha erbjudit 30 miljoner euro (drygt 310 miljoner kronor), och Napoli har sträckt sig till 25 miljoner (260 miljoner kronor). Juventus? De följer, ännu budlöst, händelseutvecklingen med intresse.

Calciomercato skriver dessutom att Champions League-åttondelsfinalisten Atalanta uteslutit att ta tillbaka Kulusevski till sitt eget led i januari, något som rent logiskt också hade kunnat tänkas vara ett alternativ.

Var hoppas ni att Dejan Kulusevski hamnar?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier