Italienska jätten ute efter Giroud

Olivier Giroud har fått stå i skuggan sedan Frank Lampard tog över som tränare i Chelsea.

Det har ryktats om bland annat en övergång till Rangers eller Bordeaux, men nu har även en riktig jätte ryktats ge sig in i leken.

Juventus ska enligt italienska uppgifter vara intresserade av fransmannen, skriver Daily Mail.

Den italienska storklubben har haft lite problem med målskyttet i Serie A. Serietvåan har gjort 31 mål, sjätte mest i ligan, och det återstår att se om en 33-årig anfallare som inte är känd för att vräka in mål kan bättra på den siffran.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier