Robbie Williams märkliga vädjan

Före detta popstjärnan Robbie Williams och Real Madrid-mittfältaren Toni Kroos är goda vänner.

Problemet?

Robbie Williams håller på Manchester United. I en ny dokumentär om Kroos vädjar 45-åringen därför om en flytt.

– Du har vunnit allt Madrid. Därför ber jag dig att skriva på för Manchester United, säger Williams till Kroos enligt Goal.

Williams fortsätter på ett märkligt sätt.

– Vi har världens bästa liga, Premier League. Så en sak stör mig väldigt mycket. Real Madrid får mig att känna att mig liten, som om jag hade en liten penis. Fotbollen är min religion och jag gillar inte att det finns gudar som är större än mina.

Återstår att se om argumentationen håller för att få över Kroos till Manchester.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier