Kalle Holmberg bekräftar: ”Djurgården intresserade”

Var ska Kalle Holmberg?

Det har många frågat sig efter att det stått klart att anfallaren lämnar IFK Norrköping efter att hans kontrakt gick ut vid årsskiftet.

Att han främst siktar på en övergång utomlands är inte hemligt. Men nu öppnar Holmberg även för att bli kvar i allsvenskan. Och då är svenska mästaren Djurgården ett alternativ.

– Jag vet att de är intresserade så det stämmer. Man får ta det lite som det kommer. Men det är alltid roligt när Svenska mästarna vill ha en. Det vore ett bra alternativ om det inte blir utlandet, säger Holmberg till Fotbolldirekt.

Samtidigt så kan det fortfarande som sagt bli en utlandsflytt. Kanske till Aris Thessaloniki (som nämnts som potentiell destination tidigare)?

– De är fortfarande intresserade men jag vet inte mer än så. Det har som sagt inte riktigt kommit igång på transfermarknaden ännu men jag vet att det forfarande finns intresse från Aris. Men inte mer än så i nuläget, säger Holmberg.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier