Norrköping överens med Rosenborgsanfallare

Rosenborgs 29-årige anfallare Pål André Helland kan vara på väg till allsvenskan och IFK Norrköping. Det skriver norska Adressavisen, som menar att norrmannen kommit överens om de personliga detaljerna med ”Peking”.

Rosenborgssportchefen Mikael Dorsin bekräftar också att intresset finns, även om klubbarna ännu inte kommit överens om en affär.

– Dyker det upp någon klubb måste vi värdera det. Vi måste se på vad som är bäst för klubben och laget. Men Pål har ett år kvar av kontraktet, och vi vill behålla honom. Motiverad och skadefri är han en stor resurs och viktig för laget, säger Dorsin till Adressavisen.

Helland har sex A-landskamper för Norge på CV:t. Lägg därtill att han även spelat för det norska futsallandslaget.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier