Emojin visar Gedson Fernandes framtid?

I går skrev vi i bloggen att Manchester United är intresserade av Benficas 20-åriga innermittfältare Gedson Fernandes. Nu skriver Sky Sports att West Ham är i förarsätet om ett lån på 18 månader med möjlighet till en permanent deal för portugisen.

Sky Sports skriver att Gedson Fernandes föredrar en flytt till Premier League och helst London av ”familjeanledningar”. I går såg han till att spekulationerna sköt i höjden när han laddade upp en bild på sin Instagram med bildtexten innehållande en emoji som symboliserar ’The Hammers’.

Done deal.

View this post on Instagram

⚒ 🃏

A post shared by Gedson Fernandes (@gedson_83) on

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier