Uppgift: Guidettis drömflytt spricker

Disclaimer!

Den här nyheten är ett par dagar gammal, men ändå – vi förmodar att ni undrar vad som händer med John Guidetti.

Och här är det allra senaste:

Holländska sajten Soccernews uppger att det har uppstått problem med Feyenoord. Den holländska klubben är visserligen i starkt behov av en anfallare, men sportchefen Frank Arnesen är inte beredd att betala det Alavés kräver (cirka 4 miljoner euro). Feyenoord har i stället vänt blickarna mot Hertha Berlins Salomon Kalou, som är ett billigare alternativ.

Den 25 december kom uppgifter om att Guidetti har bett sin agent Hasan Cetinkaya försöka få igenom en flytt till Feyenoord, klubben där Guidetti säsongen 2011/12 gjorde stor succé.

Men det ser alltså inte ut att bli av.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier