Uppgifter: Skrabb klar för Serie A-klubb

Det blev tre säsonger i IFK Norrköping för anfallaren Simon Skrabb. I alla fall om man ska tro den italienske journalisten Gianluca Di Marzio, som skriver att finländaren är är klar för Serie A-klubben Brescia.

”Brescia rör på sig. Den finländske landslagsmannen Skrabb anländer snart”, skrev Di Marzio under fredagseftermiddagen på Twitter. Kort därefter uppgav han också att affären är klar.

Enligt Di Marzio får Norrköping 29 miljoner kronor, plus bonusar, för affären. Skrabbs årslön landar på närmare 4,2 miljoner kronor plus bonusar.

24-åringen kom till Norrköping från Gefle IF 2016 och senaste säsongen svarade han för fyra mål och fem målgivande passningar på 28 framträdanden.

Tidigare har Skrabb konkurrerat om en anfallsplats med bland andra Christoffer Nyman i allsvenska Norrköping. Nu blir det i stället, om man ska tro Di Marzio, Mario Balotelli som den finska landslagsmannen tvingas göra upp med.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier