Leo Bengtsson klar för ny allsvensk klubb

Leo Bengtsson lämnar Hammarby för spel i BK Häcken. Det meddelar Hammarby under måndagen.

Anledningen till flytten är helt enkelt speltid. En företeelse som varit knapp 21-åringen under den gångna allsvenska säsongen, där det i stället mest blivit spel med samarbetsklubben Frej i superettan. Nu har Hammarby kommit överens med Häcken om en övergång, och Bengtsson har kommit överens om ett treårskontrakt med Hisingenklubben.

”Tyvärr har vi inte riktigt lyckats få ut den stora potential som finns i Leo. I den hårda konkurrens som råder har han haft svårt att få tillräckligt med speltid, i en ålder och ett skede i sin karriär där just speltid är avgörande för utvecklingen”, säger sportchef Jesper Jansson till ”Bajens” webbplats.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier