”Real erbjuder fyra stjärnor för att få Pogba”

Julfesterna har avhandlats, det nya året ringts in och granen kasserats. Men det finns ju de som aldrig verkar bli av med de där tomtarna uppe på loftet.

Våra vänner på The Sun har återigen kokat upp sin julgröt under etiketten ”Exclusive” och som ni känner till är de inte rädda att krydda sina anrättningar rejält. Den här gången påstår tidningen att Real Madrid erbjudit Gareth Bale, Isco, Luka Modric och Toni Kroos till Manchester United i ett försök att få loss Paul Pogba.

Men inte ens The Sun är så tokiga att de tror att United ska få alla fyra. Istället uppges United få välja en av stjärnorna som delbetalning från Real för att nå de närmare två miljarder engelsmännen vill ha för Pogba.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier