Avslöjade sig själv – på Tinder

Hört talas om Jesus ”Chino” Perez? 

Nej, ni är förlåtna. Den mexikanske mittfältaren är en tämligen okänd spelare som nu ser ut att vara klar för irländske Dundalk FC. Klubben har inte offentliggjort det hela men det finns goda anledningar att tro att Perez och Dundalk ”har matchat”.

Perez har nämligen redan anmält sin ankomst på Tinder. Kvinnliga fans till klubben fick plötsligt matchningar med mittfältaren som presenterade sig som ”Fotbollsspelare i Dundalk” men han finns alltså inte på klubbens trupp ännu, skriver Mirror.

Som gjort för brittiska rubrikskämt om någon som ”Scored before he was signed… ” osv

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier