Uppgifter: Guidetti kan hamna i Mexiko

John Guidetti måste bort från frysboxen i spanska Alavés och har de senaste dagarna placerats i nederländska Feyenoord. Nu påstår Mexikanska TUDN (vars uppgifter återges av Fotbollskanalen) att svensken är ett av fyra namn som Cruz Azul intresserat sig för.

Intresset ska också vara så långt gånget att klubbarna nu står i kontakt.

Cruz Azul är hemmagörande i Mexikos huvudstad Mexiko City och har vunnit den inhemska ligan åtta gånger, senast 1997. Laget har även sex inteckningar från CONCACAF-motsvarigheten (Nordamerika, Centralamerika och Karibien) till Champions League där den senaste triumfen kom 2014.

Förra säsongen slutade laget etta i säsongens första seriespel, fyra i det andra och försvann i semi- respektive kvartsfinalen av slutspelen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier