Bajrami ny assisterande i Elfsborg

Emir Bajrami, 36, har spelat sin beskärda del matcher som aktiv i Elfsborg. Nu går han in i den allsvenska klubbens tränarstab.

Bajrami har presenterats som ny assisterande tränare under huvudtränaren Jimmy Thelin. Den före detta offensive mittfältaren, som ställde skorna på hyllan förförra året, tränade under förra säsongen klubbens U19-lag.

”Tanken på att få ta klivet upp och arbeta på Sveriges absolut högsta nivå gör mig oerhört taggad. Det är för mig ett ärofyllt uppdrag och jag är mycket glad och stolt över att Jimmy tror på mig och ger mig den här chansen. Det kommer att bli en jätteutmaning, det är inga tvivel om det, men för de som känner mig så har jag sällan backat för utmaningar”, säger Bajrami till klubbens webbplats.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier