Tottenham närmar sig Fernandes

För mindre än ett dygn sedan skrev vi här i bloggen att Manchester United närmar sig Bruno Fernandes.

Nu skriver vi i stället att Tottenham närmar sig Fernandes. Gedson Fernandes, alltså.

Enligt trovärdiga The Guardian ska Tottenham nu vara väldigt nära att färdigställa ett 18 månader långt lån av Benficas 21-årige mittfältare. Tidningen skriver att Spurs siktar på att kunna presentera övergången nästa vecka, i en affär som med största sannolikhet också skulle innehålla någon form av köpklausul.

Flera andra Premier League-klubbar har kopplats till mittfältaren tidigare, bland annat West Ham, Everton och Manchester United.

Vad säger ni? Är Gedson Fernandes en vettig rekrytering av Tottenham?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier