Uppgifter: United närmar sig Fernandes

Bruno Fernandes och Manchester United var en transfersaga som slutade i absolut ingenting i somras.

Det återstår att se vad sagan slutar i denna vinter.

O Jogo-journalisten Filipe Dias, via Sky Sports-podden Transfer Talk (typ Skys version av #Sillypodden), menar i alla fall att United närmar sig en värvning av den portugisiske mittfältaren. Detta då Sporting Club, där Fernandes spelar, ska vara i desperat behov av ekonomisk transferinkomst.

– Situationen har förändrats sedan förra sommaren. De accepterade inte ett bud från Tottenham på 70 miljoner euro uppdelat i två betalningar. Nu kommer Sporting acceptera 70 miljoner euro delbetalt. United är en klubb som Bruno Fernandes verkligen gillar i England. En klubb han verkligen vill spela för, säger Dias, som menar att affären kan bli klar inom några dagar, enligt Sky.

Så all aboard ”the Bruno Fernandes-karusell”. Ännu en gång.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier