Uppgifter: Blir Zlatans jobb efter karriären

Zlatan Ibrahimovic har med alla sannolikhet anlänt till sin aktiva karriärs sista anhalt. Nu skriver calciomercato.com vad som, enligt deras uppgifter, kan hända när skorna väl ligger på hyllan i Milano.

Enligt sajten överväger Zlatan att gå in i sin följeslagare Mino Raiolas team och börja förhandla andra spelares övergångar och kontrakt i rollen som spelaragent. “En konkret och intressant idé inför framtiden”, som det beskrivs i artikeln.

Är det kanske till sist alltså Zlatan som ska få ordning på Mario Balotellis karriär, ska svensken guida Gianluigi Donnarumma ut i fotbollsvärlden eller handlar det (som i Raiolas fall) mest om att ta tiotals miljoner från Erling Braut Haaland-övergångar som redan förhandlats i förväg genom utköpsklausuler?

Återstår att se helt enkelt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier