Eriksen kan bli kvar i Tottenham

Uppgifterna kring en eventuell vinterövergång för Tottenhams Christian Eriksen, 27, har ökat i hetta i takt med att vi jobbat oss längre in i januari månad.

Nu skriver dock Independent att Eriksen riskerar att bli kvar till i sommar när hans kontrakt går ut.

Detta då Inter, som på senare tid seglat upp som den mest troliga kandidaten att norpa dansken från London, enligt uppgifterna inte ska vara redo att möta Tottenhams ekonomiska krav för en vinterövergång.

Inte ens nära.

Tidningen skriver att Tottenham satt en prislapp på 25 miljoner pund, motsvarande 300 miljoner kronor. Inter? De ska ha erbjudit runt 8-10 miljoner pund. Ett bud som Tottenham enligt Independents källor beskriver som ”hånande”.

Denna osämja kring prislappen kan öppna för att en annan aktör ger sig in i matchen. Nämligen Paris Saint-Germain, som ska vara redo att matcha Spurs värdering. Kruxet här ska dock vara att Eriksen inte vill till Frankrike, då han ska vara orolig för speltiden. Däremot vill han till Inter.

Så läge för sportchef Marotta att hosta upp några extra slantar? Det tycker jag i alla fall.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier