Lindelöf borttagen från Uniteds spelartrupp

Vi tänkte försöka föregå The Sun, Mirror, Daily Mail och de andra innan drakarna hunnit vaknat den här gången. För snart bör det i alla fall på minst en hemsida tillhörande någon av de engelska tabloiderna ställa en klar fråga:

Var är Victor Nilsson Lindelöf?


Svensken saknas på tisdagen nämligen plötsligt i truppen på Manchester Uniteds hemsida. Det finns ingen information någonstans om varför (och det är ju mest sannolikt ett mänskligt misstag av någon av webbredaktörerna) men ni vet lika väl som vi att det krävs betydligt mindre än det här för att spekulationerna ska, för att låna ett engelskt uttryck, träffa fläkten.

Bloggen avvaktar nu uppföljningarna med stor spänning.

UPPDATERING:

Vid 13:10 uppstod Lindelöf plötsligt från de döda på Uniteds hemsida och finns nu återigen med i truppen. Bloggen väntar fortfarande (med ökande besvikelse) på The Suns agerande.

UPPDATERING 2:

Här sitter vi och roar oss i väntan på ryktesstormen – men ni vet hur det är när man har som roligast. Det är alltid någon tråkig besserwisser som ska förstöra.

Nu är det Expressen som sprungit och skvallrat för United att allt inte stått rätt till på hemsidan. Så istället för en härligt blaffig The Sun-artikel får vi nu istället ett litet beklagande från Uniteds pressavledning och en rättelse på hemsidan.

Så till er borta i Bonnierhuset: Golare har inga polare!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier