Uppgifter: Rasande Neuer kan lämna Bayern

Nu bryr vi oss inte om vad ni håller på med. Säg helt enkelt åt kollegorna är dämpa sig, be läraren ta en liten paus eller sätt er upp ordentligt i säsongen för nu kommer det kittlande uppgifter från Frankrike.

France Football, som inte har för vana att chansa, har av någon outgrundlig anledning fått insyn i Manuel Neuers framtid i Bayern München.

Neuer är 33 år och anser sig själv ha många år kvar på högsta nivå inom fotbollen men klubbledningens val att trots det värva Schalkes Alexander Nübel till sommaren har plötsligt gjort det sannolikt att Neuer inte kommer spela de åren i Bayern.

23-årige Nübel är en av landets mest lovande spelare och har enligt uppgifter i tysk press inskrivet i sitt kontrakt att han ska få spela minst 15 matcher med Bayern per säsong. Enligt France Football bad Bayerns sportchef Hasan Salihamidzic efter kontraktsskrivningen också Neuer att stå över ett antal matcher kommande år.

– Det är otänkbart. Så länge jag är här kommer jag spela varje match, oavsett tävling, och till och med alla vänskapsmatcher, ska Neuer ha svarat.

Manuel Neuer uppges innan värvningen av Nübel ha varit nära att förlänga sitt kontrakt med Bayern, som löper ut om 1,5 år. Nu påstås 33-åringen istället tvivla på sin framtid och öppna för att lämna klubben.

Något som enligt France Football talar för Juventus.

Manuel Neuers val ska nu avgöras av fortsättningen i Champions League och det senare beskedet om vem som egentligen kommer träna Bayern nästa säsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier