Uppgifter: Real Madrid förbereder Wernerbud

Timo Werner!

Det uppges ha ropats högt och entusiastiskt i Real Madrids transferfabrik. Åtminstone enligt Sky Germany, som menar att den spanska storklubben förbereder ett sommarbud på den tyske landslagsanfallaren, som till vardags sparkar boll tillsammans med Emil Forsberg i RB Leipzig.

Han har dessutom sparkat en hel del boll i mål, då han hittills noterats för 18 mål på 17 Bundesligaframträdanden under denna säsong.

Sky beskriver intresset som ”väldigt seriöst” och att ett bud sannolikt väntar (Werner uppges ha en utköpsklausul på en dryg halvmiljard kronor). Frågan är hur seriöst vi som hänger här i sillybloggen ska ta det?

Jo, Werner kan spela på en kant offensivt, men gör sig ju bäst centralt. Och centralt i den spanska huvudstaden kan väl ingen peta Karim Benzema?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier