Degerfors har ersatt sin skyttekung

Superettanklubben Degerfors har tappat sin skyttekung Erik Björndahl till Örebro.

Men nu hoppas man ha hittat en ersättare i division 1-spelaren Victor Edvardsen.

24-åringen kommer från Karlstad BK som han var med och tog upp i division 1 2018. I fjol blev det 14 mål på 29 matcher.

Han har skrivit på ett treårskontrakt och sportchefen Patrik Werner är glad och nöjd.

”Det är en forward som jag har sett vid ett flertal tillfällen de senaste säsongerna, då han spelat för Karlstad BK. En spännande spelare med näsa för mål. När jag märkte att många klubbar intresserade sig för Erik Björndahl blev Victor tidigt vårt förstahandsval som möjlig ersättare. Det är skönt att vi kunde säkra hans signatur”, säger han till klubbens hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier