Lyon intressade av Bennison

Hanna Bennison, 17, har slagit igenom ordentligt med SM-guld med FC Rosengård, och debut i a-landslaget och är en av tio talanger som man ska ha koll på 2020 enligt en lista av Uefa.

Nu skriver Fotbollskanalen att tonåringens framfart fått franska storklubben Lyon, som vunnit Champions League fyra år i rad, att få upp ögonen för Bennison.

– Lyon har fått upp ögonen och visat intresse för henne. Vi har en dialog med Lyon och klubben vet om hur hennes kontraktssituation i Rosengård ser ut, säger agenten Maria Karlsson De Cecco, på agenturen Connect Management Group, till Fotbollskanalen.

I somras skrev Bennison på ett nytt kontrakt med FC Rosengård som sträcker sig över 2022. Agenten menar att det inte är någon brådska med någon flytt men att även flera andra storklubbar i Europa har visat intresse.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier