Tre PL-profiler nu nära Inter

Inter, Inter – och Inter. Sillyvärlden verkar just nu snurra kring Milano-klubben.

Märkligt nog kan tyckas när vi lyssnar på tränaren Antonio Contes beklaganden i Gazzetta dello Sport.

– Det finns inga pengar, säger Conte efter att sportchefen hänvisat till billiga lösningar.

Trots det skriver italienska Sky att Inter nu är nära en överenskommelse med Chelsea om 33-årige Olivier Giroud värt totalt 69 miljoner kronor. Samtidigt fortsätter också förhandlingarna med Tottenham om 27-årige ynglingen Christian Eriksen och med Manchester United om 34-årige Ashley Young.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier