Världens bästa förebild?

Vem väljer du som förebild till din nations allra främsta fotbollstalanger? Vem är lämplig att vägleda spelarna födda att bära ditt landslag de kommande åren och återupprätta din fotbollsnations stolta rykte?

Rumänien valde en kille som stängts av för kokainmissbruk, dömts att betala hundratals miljoner för kontraktsbrott samt varit avstängd från landslaget efter att först ha supit under en landslagsamling och sedan ha jämfört sin förbundskapten med Mr Bean på Facebook.

Just det, Adrian Mutu är ny förbundskapten för Rumänien U21-landslag (vad kan gå fel?) och Bloggens extas är obeskrivbar.

Tänk bara en hel ny generation av lata fotbollsprimadonnor som försöker (och i Mutus fall lyckas) leva på råtalang mellan sina pubrundor. Bloggen hoppas i alla fall att det här blir stilikonerna:

Alla till Bukarest!

Taggar Adrian Mutu
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier