Engblom återvänder till Sundsvall

Han är född i Sundsvall, fostrad i IFK Sundsvall och nu är han klar för Gif Sundsvall.

Superettanklubben har i dag meddelat att man gjort klart med 28-årige anfallaren Pontus Engblom.

”Det är med en enorm glädje och framförallt stolthet som vi kan presentera att vi idag får hem vår skyttekung från Norge. Vår egna Sundsvallskille valde att se möjligheterna i GIF Sundsvall och vårat framtidsprojekt med elitfotbollen i Sundsvall och Norrland”, säger klubbens sportchef Urban Hagblom.

Han var utlånad till Gif Sundsvall 2013 och gjorde då sex matcher. Han kommer närmast från norska Sandefjord där han gjorde 19 mål på 27 matcher.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier