Igboananike klar för Sirius

Ett välkänt ansikte för de allsvenska supportrarna återvänder till svensk fotboll.

Det är Kennedy Igboananike som är klar för Sirius till och med säsongen 2021.

”Jag har spelat i Allsvenskan så länge, nu vill jag bara bidra så mycket jag kan. Jag måste hela tiden prestera, hjälpa till i det offensiva spelet med mål och visa publiken att jag är beredd att göra allt jag kan för att hjälpa laget”, säger han i ett pressmeddelande.

30-åringen har tillhört AIK, Djurgården och Örebro och gjort 164 allsvenska matcher i karriären. Han spelade senast i Al-Hazm.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier