Juventus och Barcelona kan byta spelare

Juventus Federico Bernardeschi mot Barcelonas Ivan Rakitic.

Det kan bli verklighet enligt silly-gurun Gianluca di Marzio.

Di Marzio skriver att de båda storklubbarna var i kontakt om en affär redan i somras, men att det då inte blev av.

Nu ska det dock vara på tapeten igen och klubbarna har tagit upp kontakten med varandra igen.

Om man ska se det här från blågula ögon så vore det positivt. Bernardeschi utgår från en kantposition medan Rakitic är en central mittfältare. Något som gör att en viss Dejan Kulusevski blir av med en konkurrent.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier