Krislaget värvar – aktiverar utköpsklausul

Spanska klubbar (eller ja, förutom de tre stora) är inte direkt kända för att aktivera utköpsklausuler och värva för dyrare belopp.

Nu sitter dock Espanyol i en kritisk sits i bottensiktet av La Liga-tabellen.

Och då behöver man ju förstärka.

”Los Pericos” har i alla fall aktiverat Getafemittbacken Leandro Cabreras utköpsklausul på 9 miljoner euro (motsvarande cirka 95 miljoner kronor). Uruguayanen har skrivit på ett fyra och ett halvt år långt kontrakt med Barcelonaklubben.

Och även om han lämnar ett Getafe på den övre tabellhalvan mot ett Espanyol på den undre så får han i alla fall fortfarande spela Europa League-slutspel. Både Getafe och Espanyol ska ju spela sextondelsfinaler i turneringen under våren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier