Bales agent svingar mot låneaffär: ”Löjligt”

Gareth Bale ryktas i sedvanlig ordning bort från Real Madrid (precis som i somras). Denna gång är det framförallt en återkomst till Tottenham som legat och puttrat i ryktesväg (bland annat genom vanligtvis, ganska vilt höftskjutande El Desmarque). Lägg därtill att ett bettingbolag stängde spel på en potentiell Bale till Tottenham-övergång under gårdagen.

Och med tanke på dagens transfermarknad, Bales lön och förmodade kostnad så är det inte helt otänkbart att tänka sig en lånedeal ifall det nu skulle ske något i januari.

Eller jo, om man heter Jonathan Barnett och är walesarens agent så är det fullkomligt otänkbart.

– Varför skulle en av världens bästa spelare gå på ett lån? Det är löjligt. Saker kan förändras men lån är löjliga och det är inte många klubbar som har råd med honom ändå, säger Barnett enligt BBC.

– För tillfället så kommer han spela sin fotboll i Real Madrid och har två och ett halvt år kvar på kontraktet. Han är glad och förhoppningsvis vinner han lite mer grejer med Real Madrid, fortsätter agenten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier