Gamle U17-landslagshjälten till Rumänien

Minns ni Valmir Berisha?

Den Halmstadfostrade anfallaren som var med och sköt Sverige till brons i U17-VM 2013 och därefter skrev på för Roma.

Efter dess har den 23-årige anfallaren inte riktigt fått utvecklingen han kanske hade önskat, utan har snarare hoppat runt bland flera olika klubbar och länder efter Romasejouren.

Nu är Berisha klar för spel i Rumänien. Efter att ha brutit kontraktet med bosniska Velez Mostar (dit han kom efter en lånesejour i isländska Fjölnir) är nu anfallaren presenterad av Chindia Targoviste i den rumänska högstaligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier