Officiellt: Newcastle lånar från Inter

Inter kan mycket väl vara den klubb som förekommer i flest spekulationer denna vinter. Mycket har kommit att handla om spelare på väg till Milano-klubben. Men nu får bloggen även bjuda på nyheten om att en spelare lämnar.

Under fredagseftermiddagen blev det klart att Valentino Lazaro ansluter till Newcastle. Österrikaren lånas in till Premier League-klubben resten av säsongen.

Den 23-årige yttermittfältaren har gjort sex Serie A-matcher under säsongen. Han blir Newcastles andra förstärkning i januari. Sedan tidigare har man gjort klart med Nabil Bentaleb från Schalke 04.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier