Jake McGuire klar för Örebro

Målvakten Jake McGuire, 25, har provtränat med Örebro under hösten.

Nu belönas amerikanen, som senast kommer från spel med division 1-laget Gefle, med ett kontrakt över två år.

”Vi är glad att kunna hälsa Jake McGuire välkommen till ÖSK. Vi har sökt efter en målvakt som har erfarenhet men också stora möjligheter till utveckling. Där passar Jakes profil in mycket bra.  Jake har en bra karaktär, duktig i sitt positionsspel samt bra i sitt spel med fötterna”, säger managern Axel Kjäll i ett pressmeddelande.

Örebros förstamålvakt är Oscar Jansson.

Taggar Örebro SK
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier