”Imponerande design” fördröjer Eriksen-affären

Den nya världsrankingen är här och vi har en ny etta!!! Juice-baristan har för första gången sedan 2014 förlorat platsen som världens onödigaste jobb.

Rankingen är nu som följer:

5. Hundmatssmakare

4. Silly season-bloggare

3. Alla på P3

2. Juice-barista

1. Sociala medier-snubbe (ja, det är fan ALLTID en snubbe)

Det historiska skiftet sker efter de smärtsamt pinsamma scenerna i Milano de senaste dagarna.

För Christian Eriksen är ju där, på plats och bara väntar på att presenteras av Inter. Och vem bryr sig egentligen om när han presenteras? ALLA vet ju redan att det är klart efter att Eriksen fotograferats på Milanos gator lika många gånger som Cristiano Ronaldo tar selfies under en flight med sitt privatplan.

Men Inter väntar ändå med att bekräfta affären eftersom deras sociala medier-snubbe (nu citerar vi Football-Italias sammanfattning av uppgifterna hos bland annat Sky Italia) ”vill förbereda något speciellt” och vänta med publiceringens tills den ”får det största media genomslag” och därigenom ”tillåter sociala medier-teamet att skapa en passande och imponerande design”.

Skjut mig!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier