United letar ersättare till Paul Pogba

Sergej Milinkovic-Savic, 25, har ganska länge varit på Manchester Uniteds radar nu, likaså finns intresse hos Real Madrid och Juventus. Serben har stått för en succésäsong, likt hela hans Lazio har.

Samtidigt som Uniteds världsmästare Paul Pogba (som knappt spelat den här säsongen) ryktas hamna hos just Real Madrid eller Juventus, florerar nu rykten om att The Red Devils återigen ska ta upp jakten på Milinkovic-Savic. Något som Il Messaggero var först att rapportera om.

25-åringen har under säsongen stått för 4 mål och 5 assist för sitt Lazio, som just nu ligger tvåa i Serie A, endast en poäng efter tidigare nämnda Juventus.

Även Sergejs lekkamrat Luis Alberto, 27, ryktas ha storklubbar efter sig. Spanjoren har stått för 4 mål och 13 assist under året. I hans fall är det Barcelona, men även flera icke nämnda Premier League-klubbar som ska vara intresserade.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier