”Inte fel att drömma om Zlatan…”

Serie A, La Liga, Ligue 1, Premier League… dags för Serie C nu?

Zlatan Ibrahimovic, 38, sitter som bekant på ett utgående kontrakt och har flera gånger kopplats ihop med italienska klubben Monza – som ägs av tidigare premiärministern Silvio Berlusconi. Klubben leder Serie C överlägset och stormar mot avancemang till Serie B.

Är en övergång sannolik? Nja.

Stoppar det klubben från att hoppas? Nja.

– Är fel av Monzas fans att drömma om att han anländer? Bara en sak är fel – och det är att tänka att det inte är möjligt. Våra supportrar är några av de Europas lyckligaste som har en president med Berlusconis kraft, säger tränare Christian Brocchi enligt Calciomercato.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier