Uppgifter: Inget mer Milan för Zlatan

Hur blir det med Zlatan Ibrahimovics fotbollskarriär egentligen?

I går kom uppgifter från La Gazzetta dello Sport att svensken funderar på att lägga av, och i dag pekar nya uppgifter på att det åtminstone inte blir spel i Milan.

Just nu ska Ibrahimovic befinna sig i Stockholm och ska ha kollat på knattefotboll under söndagen. Men när det väl blir dags att återvända till Milano är det inte för att spela fotboll i Milan, enligt Sport Mediaset, skriver Fotbollskanalen. I stället ska 38-åringen meddela att det inte blir någon fortsättning i den italienska klubben.

I början av mars fick ena sportchefen Zvonimir Boban sparken och även klubblegendaren Paolo Maldini ryktas gå samma öde till mötes. De två ska ha varit starkt bidragande till att ta Ibrahimovic tillbaka till Milan och beslutet att göra sig av med dem är något som enligt uppgifter inte uppskattas av svensken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier