Newcastle beredda att ge Pochettino en jättelön

Tottenhams förra tränare Mauricio Pochettino, 48, kan vara på väg tillbaka till Premier League.

Det är Newcastle som enligt Sky Sports är intresserade av argentinarens tjänster. Det krävs dock att den saudiska investeringsfonden lett av kronprinsen Mohammed bin Salman tar över klubben, något det ryktas starkt om.

Och de är beredda att göra Pochettino till den tredje bäst betalda tränaren i världen. Enligt Sky Sports är man villiga att ge argentinaren 19 miljoner pund per år, motsvarande. runt 233 miljoner kronor.

Om inte en eventuell affär med Pochettino går i lås uppges ett gammalt välbekant ansikte plan B: Rafael Benitez. Spanjoren tränade Newcastle mellan 2016-2019 och har nu ansvaret för kinesiska Dalian.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier