Arsenal och Atléti i bytesaffär?

Arsenal 

Vem älskar inte en hederlig gammal swap deal! Det sägs att det är den typen av affärer som Arsenal kommer få ägna sig åt en tid fram över (samt spelare med utgående kontrakt) på grund av ekonomiska skäl. Därför passar det in bra att Thomas Partey fortsatt ryktas till Londonklubben. Atlético-spelaren ska även ha berättat för sina vänner att han är sugen på att flytta.

En som då kan gå andra hållet är Alexandre Lacazette. Fransmannen har dalat i hierarkin sedan Mikel Arteta tog över klubben och har kopplats ihop med Madridklubben. Anfallaren slog visserligen ner ett rykte om att han skulle ha kontaktat Antoine Griezmann för tips och råd men dementerade aldrig att flytten kan bli verklighet.

Manchester United

United är nära att säkra en övergång för unge Sunderland-talangen Joe Hugill, uppger Manchester Evening News. 16-åringen blir deras för 300,000 pund, en summa som inte kunde matchas av andra intressenter som Tottenham, Arsenal och Wolves. Hugill, som fyller 17 år i oktober, stod för ett uppmärksammat hattrick för Sunderland i FA Youth Cup.

Liverpool

Liverpool behöver mer tid innan de kan fullborda köpet av Timo Werner, skriver The Guardian. Klubben vill avvakta vad som sker med coronaviruset och ska ha meddelat Leipzig-spelarens representanter detta.

Manchester City 

Kevin De Bruyne är inställd på att stanna i City, rapporterar Daily Mail. Spelaren kommer förhandla om ett nytt kontrakt med klubben så snart den nuvarande säsongen är avslutad. Mittfältaren, som av många anses vara ligans allra bästa spelare, har enligt uppgifter intresse från både Real Madrid och Paris Saint Germain.

Chelsea

Medan Philippe Coutinho-affären är tillfälligt lagd på is blickar Chelsea mot Nederländerna så länge. Det är PSV-spelaren Mohamed Ihattaren som Londonklubben uppges vilja lägga beslag på hävdar Calciomercato. Även Inter och Ajax ska visa intresse för 18-åringen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier