”United ger upp om Sancho 2020”

Manchester United…

… Antas vänta ytterligare 12 månader innan man försöker värva Jadon Sancho. Dortmund har inget större ekonomiskt behov av att sälja talangen och kommer därmed inte rea ut honom. United vill väldigt gärna knyta till sig yttern men prislappen på över en miljard kronor anses vara för mycket så här tätt inpå coronakrisen.

… Avvaktar just nu omstarten av Premier League. Så fort ligan kommer igång igen är det tänkt att United ska inleda förhandlingar med Shanghai Shenhua. Anledningen är förstås att klubben vill behålla Odion Ighalo, vars kontrakt löper ut redan den 31 maj.

Tottenham…

… Har de senaste veckorna kopplats ihop med Pierre-Emile Höjbjerg. Den 24-årige dansken har ett år kvar på kontraktet med Southampton och ska enligt Goal än så länge inte ha erbjudits en förlängning. En som dock är osäker på övergången är Darren Bent. Den förre Spurs-spelaren säger följande till Football Inside: ”Det här är en klubb som vill tävla om Champions League. Om man får in Höjbjerg och tappar Ndombélé (Tanguy), har laget verkligen blivit bättre då?”.

Chelsea…

… Sägs ha fått ett samtal från Juventus angående Jorginho. Enligt National kan Maurizio Sarri inte släppa tanken på den centrala mittfältaren som har gjort en stabil säsong med Chelsea. Man kan gissa att Londonklubben inte är särskilt sugen på att släppa honom, men kan då i stället tvingas sälja N’Golo Kanté.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier