Lagkaptenen förlänger med Bayern

Manuel Neuers, 34, framtid i Bayern München har diskuterats flitigt senaste året. Kaptenens kontrakt med storklubben går ut efter den här – nyligen omstartade – säsongen, och rykten om att tysken inte skulle vilja förlänga började florera.

Rykten som inte direkt försvagades under januarifönstret.

Då gjorde nämligen Bayern klart med Neuers potentiella ersättare(?) Alexander Nübel, 23, närmast från Schalke 04. Nübel ansluter efter den här säsongens slut, och i samma veva som kontraktet skrevs på ryktades Neuer försvinna iväg till italienska Juventus.

Någon kontraktsförlängning med Bayern såg då ut att ligga långt bort för Neuer, men tränaren Hansi Flick har varit tydligen med att 34-åringen fortsatt kommer vara klubbens förstaval mellan stolparna.

Och nu får den här sillysagan ett slut. I alla fall för den här gången.

Manuel Neuer – som kom till Bayern från tidigare nämnda Schalke 2011 – kritade idag nämligen på ett nytt kontrakt med Bundesliga-giganten, ett kontrakt som sträcker sig fram till 2023.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier