Efter ryktena – förlänger med Chelsea

Napoli?

Tottenham?

Juventus?

Inter?

”Vart hamnar Olivier Giroud?”

Det var frågan som många ställde sig under januarifönstret. Framförallt var det Inter som var mest sugna på att roffa åt sig Chelseas 33-åring för en billig peng. En övergång blev aldrig av då, men anfallarens kontrakt går ut efter den här säsongen och ryktena om att lämna London-klubben har hängt i.

Rykten som nu tar en paus – i ett drygt år.

Giroud har nämligen kritat på en förlängning med Chelsea, just på ett år.

Anfallaren kom till Chelsea från lokalrivalen Arsenal i januari 2018. Totalt har det blivit 21 mål på 76 matcher i den blåa dressen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier